HeaderSearchForm

Walne Zebranie Członków naszego Okręgu - 27 kwietnia 2019r.

W sobotę 27 kwietnia w Olsztynie odbyło się Walne Zebranie Członków naszego Okręgu, na którym wybrano nowy Zarząd. Prezesem ponownie został Maciej Rodziewicz, wiceprezesem Tomasz Bałdyga, Członkiem Zarządu Jan Olchówka. Nowe osoby w zarządzie to: Beata Ułanowicz - Sekretarz, Henryk Hegier, który został Skarbnikiem oraz i Jerzy Łaźniewski - Członek Zarządu. Dziękujemy staremu Zarządowi za działalność w poprzedniej kadencji. Oprócz wyborów na spotkaniu zostały ogłoszone wyniki konkursu Fotograf Roku 2019 Okręgu Warmińsko-Mazurskiego. Grand Prix otrzymał Andrzej Waszczuk za fotografię „Żurawie o wschodzie słońca”. Z wynikami oraz wszystkimi nagrodzonymi zdjęciami można zapoznać się w zakładce Galerie http://www.zpfp.pl/okreg-warminsko-mazurski/galerie/fotograf-roku/category/586. Nagrodą Grand Prix w tym roku była rzeźba kormorana, którą wykonał Tomek Bałdyga - dziękujemy Tomkowi za to piękne rękodzieło!  Po wręczeniu wszystkich dyplomów nowi kandydaci mieli okazję zaprezentowania się ze swoimi zdjęciami. Byli to: Renata Kniefel, Grzegorz Zawrotny, Waldemar Bezuch, Marek Kędzia oraz Paweł Figlant. Ponadto obejrzeliśmy fotorelacje Heńka Hegiera z jego wyjazdu na Islandię oraz posłuchaliśmy ciekawego wystąpienia Romana Kujawy, który tym razem podzielił się swoją wiedzą o minogach. Dziękujemy wszystkim uczestnikom za obecność i aktywność na spotkaniu!
parent menu item not found: "130"